Bajnokcsapat – 2. rész

Eltelt egy újabb nap, és megint, még mindig elmondhatjuk: a Heves Megyei Labdarúgó Bajnokság I. osztályának bajnoka a GYÖNGYÖSI ATLÉTIKAI KLUB!!!

Most jöjjön néhány komoly, no meg néhány kevésbé komoly pillanat a mérkőzés utánról: jöjjenek a nyilatkozatok edzőktől, játékosoktól, és néhány egyéb érdekesség…

Elsőként a két edzőtől:

Jöjjön a két gólszerzőnk nyilatkozata. Először Oravecz Botond, aki egy szép tekeréssel egyenlített, majd az a Szilágyi Norbert, akinek a bal válla a második egyenlítésünkbe bele is sérült.

Ugyanígy megyünk tovább, komoly és kevésbé komoly szavak következnek. Tóth Bálint Kristóf teljesítette egy fogadalmát, csapatkapitányunk, Márkus Marcell pedig a bajnoki cím mellett a gólkirályi címet is begyűjtötte.

Jöjjön most egyvalaki, a meg nem énekelt hősök közül… Mert a siker elsőszámú érdemesei nyilván a játékosok, aztán a szakmai stáb, a klub, a szurkolók, a város, stb… Tábit Adél viszont folyamatosan gyúrta a játékosokat, kenegette, tapasztotta, és látta el őket jó tanáccsal. Egyértelműen kijelenthető, hogy a bajnoki sikerben az ő keze is benne van.

Végül pedig jöjjön a kötelező dal, amit minden győztes – vagy győzelemmel felérő döntetlen – mérkőzés után elénekel a csapat! Küldjük speciálba mindenkinek, aki szereti!!!

Hajrá GYAK!