Bosszantó vereség

Megyei bajnoki labdarúgó mérkőzés, 14. forduló.

Gyöngyösi AK – Besenyőtelek SC 1-2 (1-1)

A mérkőzés közvetítése itt olvasható, az adatlap itt található.

Ma fehér-zöldben léptünk pályára

Erre a hétvégére újabb játékost vesztettünk, ráadásul kapitányunkat: Vernyik Dávid megbetegedett, így védőhármasunk 17-18-19 éves játékosokból állt össze.

A besenyőtelki csapat azonnal nekünk ugrott, és így egyből lüktető mérkőzés vette kezdetét.

Márkus szabadrúgásgóljával hamar megszereztük a vezetést, és néhány percre meg is zavarodott az ellenfél. Aztán magukhoz tértek, és újra visszatért a kiegyenlített küzdelem.

A félidő végén aztán nagyon nagy segítséget adtunk ellenfelünknek. 18 méteren veszítettük el a labdát, a vendég támadó már kapusunkat is kicselezte, de Czinkóczi az utolsó pillanatban még szögletre mentett. Azt kifejeltük, de pontosan Jónás Attila elé, aki nagy erővel zúdította a labdát a kapura, ami a kapufán csattant, onnan pedig a hálóba.

A szünetben klubunk vezetői forró teával kedveskedtek a lelátón helyet foglalóknak, ami a hidegben mindenkinek jól esett.

Kozma Zsolt elnök, és Molnár Ferenc alelnök a teával

A második félidőben sem változott a játék képe, mindkét csapat győzelemre törekedett. Jó 10 percig a vendégek akarata érvényesült, beszorítottak a kapunk elé minket. Aztán mintha ellőtték volna a puskaporukat, inkább védekeztek, és gyors kontrákra törekedtek.

A félidő vége felé aztán egymás után nagyon komoly veszélyhelyzetek alakultak ki Tóth Bálint előtt, aki állta a sarat, bár a bravúrok mellett egyszer a kapufa is kisegítette.

Tóth Bálint szárnyalása

Az utolsó percekig mindkét csapat tette a kötelességét, próbálta bevinni a győztes találatot, és ez sajnos a vendégeknek sikerült.

Egy kontrájuk után szögletre tisztáztunk, és az abból beívelt labda bántóan üresen találta a Besenyőtelek csapatkapitányát, Pálfalvi Andrást, aki a könnyű helyzetet nem rontotta el, a sarokba bólintott ezzel eldöntve a mérkőzést a saját javukra.

Mindig nagyon bosszantó, ha egy mérkőzést az utolsó percekben veszít el a csapat, de ebből is tanulni kell. A játék képe alapján a döntetlen talán igazságosabb lett volna, de tudjuk, a fuball nem mindig igazságos.

Hajrá GYAK!

Majzik Zoltán nyilatkozata

Nagy Endre nyilatkozata

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük