13. forduló – Közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 132. forduló

Gyöngyösi AK – FC Hatvan 

Játékvezető: TAKÁCS ÁKOS, KOVÁCS ZOLTÁN, PÁLINKÁS DONÁT FERENC

A csapatunk:

5. perc: a kékben játszó hatvaniak kezdték a mérkőzést a kiváló futballidőben. Süt a nap, 15 fok van, lágy szellő fúj. Mi fehér-zöld-fehérben vagyunk, egy-egy kapuscsemegével kezdődött a mérkőzés egy-egy szögletet követően.

10. perc: egyelőre mindkét csapat támadólag lép fel, nagy az iram, intenzív a mérkőzés.

15. perc: újabb vendég szöglet, újabb kapuscsemege. Most mi rúghattunk szögletet, Szabó lőtt a végén ballal, ez is a kapusé.

20. perc: Szentannai csúszott össze egy vendégjátékossal, nagyot koppant, mindkettőjüket ápolni kell. Mindkét csapatnak jól jött ez a kis “pihenő”, a két “sérült” talpon már.

25. perc: továbbra is lüktető a mérkőzés, Babarcsik elé hullott “úgy” le egy labda, el is lőtte, de fölé. Szépen építettünk fel egy támadást, Szentannai lőtt ballal, kapusé.

30. perc: Nagy-György Bálint kapott egy sárgát lerántásért, veszélyes helyzetet akadályozott meg.

35. perc: nagyon masszívan védekezik minkét csapat, és ebből próbálnak építkezni. Talán most egy kicsit visszavettek az első félórában tapasztalt rohanáshoz képest.

40. perc: újabb Babarcsik lővés, csak centikkel mellé. Majd óriási helyzet, a kapu előtt csorgott végig a labda, lemaradtunk a hosszún.

45. perc: Trombola indult volna meg jól, felvágták a térfél közepén, az is sárga. A 16-ossal egy vonalban az oldalvonal mellől végzett el szabadrúgást a Hatvan, hárítottuk. Egy perc hosszabbítás. 

50. perc: mi  kezdtünk jobban, egy veszélyes szöglet, és egy Szabó Tomi lövés. Babarcsik húzta meg a 16-oson belül, fellökték, sárga. Babarcsiknak… Újabb szöglet. Czinkóczi fejes, kapus.

55. perc: Szentannai is besárgult egy kontra megakadályozásáért, a kispadról dicséret jött érte. Krán Attila egy kiugró játékost vágott fel, ez is sárga.

60. perc: a második félidő első negyedórája egyértelműen a miénk. A másik térfélen folyik a játék, veszélyesek vagyunk, jobban akarjuk.

65. perc: a vendégek kettőt cseréltek, most egy kicsit töredezettebb a játék. Gyorsan elvégeztünk egy bedobást, Lakatos lövését védte a kapust, a kipattanót Trombola vágta be! 1-0!

70. perc: megfogta a Hatvant a gól. Magasabb sebességre kapcsoltak, de sokat hibáznak egyszerű szituációban.

75. perc: megvan Tóth első igazi védése. Egyéni akció után lövés, magabiztos védés. Lakatos húzott egyet a rövidre, szépen ért le a kapus, szöglet.

80. perc: most egy kicsit beszorítanak minket, keresik a rést a pajzson. Jól zárunk. Sőt, egy szép kontra után újabb kapusbravúr a hatvani oldalon.

85. perc: fokozzák a nyomást a vendégek. Most Szabó marad lent, beszorult a levegő, de már talpon. Tóth szed össze egy középre vágott labdát. Szépen vittük fel, Lakatos lövéssel fejeztük be a támadást.

90. perc: Dudás beszállt a játékba, sárgát kapott, majd labdát szerzett, lövésig vitte. 4 perc a hosszabbítás.

94. perc: Czibolya kiegyenlít. 1-1.