Fontos mérkőzés vár ránk vasárnap

Vasárnap a Besenyőtelek gárdáját fogadjuk, akik az utolsó meccseik alapján nem örvendenek jó formának, pedig nem kezdték rosszul a bajnokságot!

Igaz, a nyitófordulóban kikaptak Heréden, de az mondjuk “benne van”, utána viszont 5 mérkőzést nyertek zsinórban, méghozzá 16-2-es gólkülönbséggel, ami igazán imponáló. Pláne, ha hozzátesszük, hogy ők ebben a sorozatban felülmúlták mind az Energiát, mind az andornaktályaiakat, akiktől ugye mi vereséget szenvedtünk…

Aztán a 7. fordulóban jött egy botlás, hiszen a jelenleg 14. helyezett Domoszló elleni hazai döntetlen semmiképp nem tekinthető sikernek. Mellesleg a vendégeknek az a pont jelentette az elsőt a bajnokságban…

Eztán jött az önbizalomnövelésre alkalmas mérkőzés idegenben a Felsőtárkány ellen, – a besenyők 12-ig jutottak… – majd beindult a jelenlegi öt meccses nyeretlenségi szériájuk, ami egy kicsit jobban megnézve egy igazi hullámvasút.

Hiányzik a győzelmet jelző zöld szín...

A vereség otthon a Maklártól biztosan nem várt eredmény volt, a Lőrinciben elért döntetlen viszont – ezt mi is tudjuk – értékesnek mondható, főleg ha hozzátesszük, hogy fél órát emberhátrányban játszottak.

Otthon kikapni egy igazi hirig mérkőzésen 6-5-re az Egerszalóktól amolyan “lehetett volna fordítva is”, de aztán az Eger II-től elcsent 1 pont megint csak csalódást keltő…

Ha nem lett volna ennyi negatív meglapetésben része a Besenyőteleknek, talán jobban elviselték volna múlt hétvégén a hazai vereséget a Gyöngyöshalásztól, így azonban egy ki-ki meccsen biztosan nem 0 pontot kalkuláltak.

Tehát ellenfelünk ötös negatív szériából érkezik, mi pedig egy ötös veretlenségi szériából várhatjuk ezt a – táblázat alapján – ki-ki mérkőzést, hiszen mindössze 1 pont választja el a két gárdát.

Mi nem hiányoljuk a pirosat...

A csapat legveszélyesebb játékosa a mindössze 20 éves Kaló István Alexander, ugyanis eddigi 10 mérkőzésén 12 gólt szerzett, ebből hármat-hármat a Füzesabony és a Felsőtárkány ellen. Kérdés azonban, hogy Nagy Endre vezetőedző számíthat-e fiatal kilencesére…

Ha nyerünk, mindenképpen előzünk, és ahhoz, hogy az őszi szezon végére megfelelő helyen álljunk a táblázaton, nyernünk is kell!

Hajrá GYAK!

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük