Megvolt a főpróba

Kezdjük a két legfontosabb hírrel: a hét második felében leigazoltuk a Jászárokszállás csapatától Uram Dénest. A ballábas védő belső- és szélső védőként is hasznára lehet csapatunknak.

Kevésbé örömteli hír, hogy ugyanekkor Lekli Soma viszont másfél év után ismét elbúcsúzott  a Gyöngyösi Atlétikai Klubtól. Fiatal centerünk ősszel Miskolcon kezdi meg felsőfokú tanulmányait, így a kevesebb utazás érdekében borsodi csapatot keresett magának, és Hidasnémetiben örömmel fogadták. Sok sikert Soma a tanulásban és a futballban egyaránt, visszavárunk!

Jött...
...ment

A szakvezetés nem sokat tétovázott, a mai meccsen már ki is próbált egy csatárt, Simon Dominik személyében. A 26 éves, éveken át Kiskőrösön futballozó játékos két gólt szerzett a mai edzőmérkőzésen, de – nem lekicsinyelve a teljesítményét – ez sajnos nem nagyon volt mérvadó. 9-1-re nyertünk.

Ellenfelünk, a Szent István SE sajnos nem igazán volt “jelen” a mérkőzésen: holnap edzőtáborba utaznak a Balaton mellé, így fejben már máshol jártak, dekoncentráltság jellemezte őket.

Jövő héten vasárnap Cigándon egészen biztosan összeszedettebb csapat vár minket, úgyhogy ma csak annyit sikerült kipróbálnunk, hogy milyen idegenbe utazni vasárnap, és 17:30-tól kezdeni a mérkőzést…

Fontos, a cigándi elsőfordulós vendégjátékunk után itthon a REAC ellen mutatkozunk be NBIII-as csapatként, méghozzá SZERDÁN!!!

Hajrá GYAK!