Új eszközök a klub tulajdonában

Egyesületünk elnöke, Kozma Zsolt tájékoztatta honlapunkat a GYAK legújabb tárgyi eszköz beszerzéséről.

– Örömmel számolhatok be arról, hogy több évnyi várakozást követően idén sikerült TAO forrás keretében és a Toyota Hering támogatásával 2 db 9 személyes személygépjárművet közel 21 millió forint értékben beszerezni. A grafikai megjelenéssel a gyöngyösi 2B Dekor csapatát bíztuk meg, akik láthatóan kiváló munkát végeztek. 

 

A Toyota márkanév mögött rejlő megbízhatóság és biztonság elsődleges szempont volt a választásnál – folytatta Elönk úr. Bízunk benne, hogy minden szakosztályunk igényeit, sportolóink és edző kollégáink biztonságos szállítását hosszú távon tudjuk majd a beruházással támogatni.

 

– Szintén örömünkre szolgál, hogy a Sportfólió Kft. üzembentartása alá tartozó városi szabadtéri sportlétesítmények, sportpályák karbantartásához, illetve állagmegóvásához hozzájárulhatunk egy John Deere kistraktor vásárlásával. A kistraktor közel 10 milliós vételárát szintén TAO forrás keretében sikerült beszereznünk. A kisgép alkalmas a sportpályák karbantartására (élőfű – műfű), a téli időszakban a kültéri pályák takarítására, kisebb földmunkák elvégzésére. Bár a tulajdonjog az egyesületnél marad, használatra a gépet átadjuk a Sportfólió Kft-nek, hiszen a napi feladatokat ezeken a sporttelepeken ők végzik napi rendszerességgel.

 

– Büszkeséggel tölt el mindannyiunkat, hogy ezek a beruházások végre megvalósulhattak, és hasznos társunkká válnak. Hajrá GYAK! – zárta szavait Kozma Zsolt.