11. forduló – Közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 11. forduló

Gyöngyösi AK – Salgótarjáni BTC

Játékvezető: VIRÁG ANDRÁS BARNABÁS, Asszisztensek: HALMAI KRISTÓF, BENSE MILÁN

A csapatunk:

5. perc: a fehér-feketében játszó nógrádiak kezdték a mérkőzést, lóg az eső lába, hideg nincs, fiatal játékvezetői hármas irányít. Egy gyengécske lövéssel kezdtek a vendégek, ami a kapu mellett méterekkel vánszorgott ki. Mi egy lesre futással és egy jó labdaszerzéssel, de rossz beadással indítottunk.

10. perc: szenzációs helyzetkialakítás. Trombola lőhetett, de szerencséjük volt, blokkolni tudtak, szöglet. A végén Nagy-György lőtt, mellé.

15. perc: az első percek inkább a vendégeké volt,  de az utóbbi 10 percben inkább mi voltunk veszélyesek. Most viszont a Stécé veszélyezet: egy szabadrúgás utáni veszélyes beadás, majd szöglet. Nagy-György Bálint sárgul be, kiosztott egy rúgást.

20. perc: mindkét csapat úgy érzi, most vagy soha. Kapkodós a játék, sok a hiba mindkét oldalon. Trombola kapott egy rúgást, az is sárga.

25. perc: mezőnyben folyik a játék, nagy az intenzitás, mi egy kicsit átadjuk a területet, többet van a vendégeknél a labda.

30. perc: szögletig jutottunk, les lett a vége. Most egy kicsit mi irányítunk.

35. perc: időként szép megoldásaink vannak, de sajnos kapura nem vagyunk veszélyesek, persze a zászló emelkedése miatt is meg kellett állnunk kétszer.

40. perc: dominálunk egy kicsit, inkább az ő térfelükön folyik a játék. 

45. perc: az utolsó percek kiegyenlítettek voltak, még egy sárga salgótarjáni oldalon. Mi viszont egy lesgóllal zárjuk a félidőt.

50. perc: újabb sárgával kezd a Stécé, ezúttal szövegért. Egyébként ugyanott folytatódik a játék, ahol abbamaradt. Intenzív, de sok hibával játszik minkét csapat.

55. perc: nincs most folyamatos játék, sokasodnak az apró faltok.

60. perc:most sorra jönnek szabadrúsból és szögletből a beívelések a kapunk elé, szerencsére veszély nélkül.

65. perc: most a védelem mögé próbálgatjuk berugdosni a labdákat, egész jól sikerülnek, a legutolsóból Muhari lőhetett, sajnos mellé.

70. perc: nagyon véleményes  szabadrúgást kaptak a vendégek, lesgólt szereztek belőle. Lakatos a saját térfeléről vezette ziccerig a labdát, a kapus óriási bravúrral védett.

75. perc: apró faltok, cserék, lassú a játék, egy veszélyes fejes ment a kapunk fölé.

80. perc: Gonda indult meg, csak szabálytalanul tudták megállítani, szöglettel felérő szabadrúgáshoz jutottunk.  Kifejelték. Gonda állított meg egy kontrát sárgáért cserébe. Most ők ívelhetnek középre. Semmi.

85. perc: mindkét csapat az utolsó tartalékait mozgósítja, megint jönnek a beívelések a kapunk elé.

90. perc: az utolsó 5 percet mi nyomtuk meg, de most megint ők adhatják be köz-pre. 3 perc hosszabbítás.