3. forduló – közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 3. forduló

Gyöngyösi AK – Eger SE

Játékvezetők: KOVÁCS GÁBOR PÉTER, VRBOVSZKI PÁL, NÉMETH BALÁZS

2. perc: borzasztó rosszul kezdtük a mérkőzést, Tóth rosszul lépett ki a kapujából, és elüttötte a kiugró játékost, piros lap. Cserélnünk is kell.

6. perc: büntet is az Eger. 0-1

15. perc: elmondható, hogy az első percekben meghatározásra került a mérkőzés képe. Ember- és gólhátrányban inkább az Eger birtokolja a labdát. Ezzel együtt most egy jó szögletünk után majdnem sikerült egyenlíteni, és az ismétlés is veszélyes volt.

23. perc: sokadik szögletünket  végezzük el, veszélyesek vagyunk, de sajnos az egri kontrák is veszélyt jelentenek. Az ivószünetben nem változtatunk: “egyelőre maradunk így”.

29. perc: ismétli önmagát a sors… Elrúghattuk volna a labdát a saját térfelünkön, elvették, berúgták. 0-2.

35. perc: ha valaki nem tudná, emberhátrányban játszunk. A játék képén ez nem látszik, de sajnos az eredményen igen.

45. perc: továbbra is partiban vagyunk az emberelőnyben játszó Egerrel, most Márkus lövése ment el a kapu előtt.

50. perc: az Eger türelmes játékra állt át, várja, hogy jöjjünk, és labdaszerzés után próbálnak megindulni. Dicséretünkre legyen mondva, hogy mi jövünk is!

55. perc: a vendégek folyamatosan lassítják a játékot, jó mezőnymunkával tüntetjük el az emberhátrányt. Kérdés, hogy meddig bírjuk szusszal ebben a melegben.

 

65. perc: Forgó Kornél kap sárgát egy szerelés után

75. perc: az utolsó cserénk is azt mutatja, hogy nem megúszni akarjuk ezt a mérkőzést, hanem még a benne lévő lehetőséget próbáljuk kihasználni. Gonda lövése a kapustól gól, így szöglet.

80. perc: nyomunk.  Krán közben sárgát kapott szövegért.

85. perc: továbbra is támadásban vagyunk, két csatáros játékra álltunk át.

90. perc: az utolsó percekre kijött az Eger a saját térfeléről. Egy időhúzó cserét is végrehajtanak. 3 perc a hosszabbítás. Trombola szépít egy parádés támadás után. 1-2.