5. forduló – közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 5. forduló

Gyöngyösi AK – DVSC II.

Játékvezető:  NÉMETH GERGELY, CZEGLÉDI BARNA , KOVÁCS LEVENTE RICHÁRD
 
A csapatunk:

5. perc: az elmúlt hetek kánikulája után most kellemes melegben, kis szélben lépünk pályára. A vendégek pirosban játszanak, mi zöld-fehérben. Mi kezdtünk, és egyből szögletig jutottunk.

10. perc: az első 10 perc alapján két hasonló tudású csapat mérkőzése, kioltják egymás játékát. Mezőnyjáték, a kapuk még nem voltak veszélyben.

11. perc: megvan a vezetés! Lakatos húzott élesen egy szabadrúgást kapura a 16-os oldalsó vonalánál, a védő csúsztatott, a  kapus tehetetlen volt. 1-0!

15. perc: Krán kapott egy sárgát, magasra emelte a lábát, veszélyes volt. Érdekes módon egy másik vendégjátékosnak indult el az orra vére, ápolják.

20. perc: agilisabbak most a vendégek, többet van náluk a labda, szögletig is eljutottak és Tóth is védett egyet. Azért még nem nyomasztó a fölény,  mi is átjárunk a másik térfélre…

25. perc: ismét egy Tóth védés, ez már bravúr volt a javából, egy közeli csúsztatott fejest hárított. Jön egy újabb szöglet. Semmi.

30. perc: egy újabb veszélyes Lakatos szabadrúgás, majd Márkus a kezdőkörből emelt kapura…  Szóval pályán vagyunk mi is. Újra szögletig jutottunk.

34. perc: középen mentek át rajtunk, tisztán lőhetett a támadó, kilőtte a sarkot. 1-1.

40. perc: kár ezért a bekapott gólért, bár a játék képe alapján benne volt sajnos. Most inkább ők maradtak lendületben.

45. perc: hullámzó volt a félidő, időnként mi, időnként a vendégek voltak fölényben.

50. perc: egy eladott labdánk után Szentannai egy sárga ellenében tudta csak megállítani a vendégek támadását, akik egyébként nagyon határozottan kezdték a mérkőzést. Az első helyzet a miénk, Lakatos lőtt kapura egy kiugrás után, a kapus leért, bravúr.

55. perc: megélénkült a mérkőzés. Nagyobb lett az iram.

59. perc: egy vendégszöglet után már náluk a vezetés. A fejes áthullott a hosszú sarokba. 1-2.

63. perc: sajnos rúgattunk az ellenféllel egy gólt. Eladtunk egy labdát a saját térfelünkön, bevitték. 1-3.

75. perc: Tóth Levente lőhetett 15 méterről, a védő a gólvonalról mentett. Nyilván a két gólos hátrányban egy kissé oda lett a hitünk.

80. perc: most már nem válogatnak a módszerekben a pirosak, ha megindulnánk, azonnal szabálytalankodnak. És persze lassítják a játékot, mi pedig nem tudjuk gyorsítani.

85. perc: érezhető mindkét csapat játékosain, hogy a harmadik debreceni gól után eldőlt a mérkőzés.

90. perc: a végén még kihagytak a vendégek egy ziccert, de egyébként sok minden már nem történt.