7. forduló – Közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 7. forduló

Gyöngyösi AK – Termálfürdő FC Tiszaújváros

Játékvezető: DRABON BARNABÁS, Asszisztensek: MOLNÁR ISTVÁN, RÉVÉSZ CSILLA
 
A csapatunk:

5. perc: rögtön a kezdőcsapatba került a hetek óta velünk készülő, de csak a napokban leigazolt MTK-Vasas nevelésű KOVÁCS DOMINIK. A múlt heti rossz idő után ma ismét kánikula várta a csapatokat. A vendégek feketében, mi zöld-fehérben. Kevés tapogatózás után sokpasszos, labdatartós játékot mutatnak be a vendégek.

10. perc: ránk erőltetik a játékukat, inkább ők irányítanak. Kapu felé csak két labda jött, Tóthnak nem kellett védenie.

15. perc: nem változott a játék képe, inkább a mi térfelünkön folyik a játék.  Néha sikerül csak megindulnunk.

20. perc: mezőnyjáték folyik, a kapuk nem forognak veszélyben.

25. perc: az első kapuralövés a miénk. Gonda lőtt jó 25 méterről, a kapus csak belepiszkált, szöglet.

30. perc: a másik oldalon is volt egy lövésecske, Tóth ért le. Egy szép indítás után Babarcsik centerezet, Lakatos próbálta kapura kotorni, nem jött össze.

35. perc: Lakatos indult volna meg egy kontrával, lerántották, sárga. A vendégeknél egy kényszerű csere. Valószínűleg sérülten vállalta a játékot, mert kontakt nem volt.

40. perc: az első igazi gólveszély a mi kapunk előtt volt. Egy szöglet utáni fejes a felsőécen csúszott felé a labda. Közben Lakatos lecsúszott lövése mellé perdült.

45. perc: többet birtokolták a vendégek a labdát, de kapura nem voltak veszélyesebbek nálunk.

50. perc: agilisan kezdtük a második félidőt. Sokkal kezdeményezőbbek vagyunk, és már elmaradt sárgát is számon kérünk a  vendégeknél…

55. perc: Márkus 30 méteres szabadrúgása okozott gondot a kapusnak, de szöglet. Újabb szép támadás, Lakatos tartotta meg, a végén Gonda tudott lőni.  Újra Márkus akciózott, a vége szabadrúgás, majd szöglet.

60. perc: azt, hogy jobbak vagyunk a második félidőben, mi sem bizonyítja jobban, hogy a vendégek hármas cserét hajtottak végre.

62. perc: egy szép kényszerítővel megvertek minket a jobb sarokban, a beadás tisztán találta a csatárt. Fejes, gól.  0-1.

70. perc: akkor kaptuk a gólt, amikor már inkább mi domináltunk, az pedig most láthatóan megfogott minket. Az ivószünetben talán összekapjuk magunkat.

75. perc: Márkus nagyon fájdalmasan omlott össze egy kapu előtti kavarodásnál, csak reménykedni lehet, hogy nincs nagyobb baj…

80. perc: 11-eshez jutnak a vendégek.

82. perc:  Tóth rajta volt, de nagy erővel ment a bal sarokba. 0-2.

90. perc: a második gól eldöntötte a mérkőzést, említésre méltó esemény már csak Márkus sérülése volt.