Szegény embert az ág is húzza

A mérkőzés közvetítése itt, az MLSZ Adatbank adatlapja pedig itt olvasható.

Márkus hosszú ideig nem léphet pályára

Nehéz eldönteni, hogy a 78. percben megsérülő Márkus elvesztése, vagy a 4 perc múlva bekapott második gól döntötte-e el a mérkőzést, mindenesetre mindkettő megfogta a csapatot…

Egy órán keresztül egyenrangú ellenfelei voltunk a Tiszaújvárosnak, sőt, a második félidőt kifejezetten fölényben kezdtük meg, és ekkor jött egy rövidzárlat. ‘Kikényszerítőztek’ minket a szögletzászlónál, majd a beadás szörnyen egyedül találta a vendégek 33 éves csapatkapitányát, aki közelről fejelhetett a kapuba. 0-1.

Támadtunk, helyzeteink is akadtak, a vendég kapusnak bizony védenie is kellett, aztán egy véleményes büntetőt kapott az ellenfél.  A falt sem volt egyértelmű, és nagyon a vonal környékén volt… Megadta, belőtték. 0-2.

Előtte azonban egy teljesen vétlen szituációban Márkus komoly sérülést szenvedett. Egy szögletnél a rövid oldalon robbant be, a labda pedig a hosszú oldalra szállt. A leérkezésnél pont ráesett valaki lábára, és teljesen aláfordult a bokája… Az első – vélelmezett – diagnózis a bokaszalagszakadás volt, egyelőre a röntgen vizsgálat ezt annyiban erősítette meg, hogy törés nincs a bokájában… Jelenleg ez a legnagyobb örömünk… És ez nem túl sok.

Jövő héten kupaforduló miatt nem játszunk mérkőzést, azután pedig Sényőn vár ránk újabb párharc.

Hajrá GYAK!