Íme: a teljes őszi menetrend

Tegnap óta ismert az NBIII. Észak-Keleti Csoportjának teljes menetrendje, igaz, pontos kezdési időpontok még nincsenek, de azt már tudjuk, hogy melyik ellenfelünkkel melyik napon, és hol találkozunk.

Július utolsó vasárnapján indul a szezon, és november utolsó vasárnapján ér véget az ősz, igaz kicsit belenyúlunk a tavaszba is, hiszen két mérkőzés abból a részből kerül át még erre az évre.

Cigándra utazunk elsőként, majd egy másik újonc , a budapesti REAC ellen játsszuk első hazai meccsünket, méghozzá szerdai napon. Aztán egy újabb hazai, méghozzá megyei rangadó: az Egert fogadjuk. Ismét egy nagy utazás, Kisvárdán vendégeskedünk, majd még mindig augusztusban fogadjuk a Debrecen II.-t az idei második hétközi fordulóban.

A szeptembert is debreceni csapattal kezdjük, az egyetemi csapathoz viszont mi látogatunk a hajdúsági fővárosba. Következő ellenfelünk Borsodból érkezik: a Tiszaújvárost látjuk vendégül. Azután Szabolcsba látogatunk, a Sényőnél vendégeskedünk, és a hétvégi kupafordulók miatt – ahol mi nem vagyunk érdekeltek… – ennyi lesz a kilencedik hónap.

Októberben viszont öt meccset játsszunk: elsején fogadjuk a Karcagot, majd mi megyünk Jászországba: a Tiszafüred vendégei leszünk. A nógrádi Stécé jön hozzánk a hónap közepén, majd Borsodba utazunk a Diósgyőrhöz, és egy hevesi rangadóval zárjuk a hónapot: a Hatvan lesz az ellenfelünk 29-én.

November 5-én és 12-én ismerhetjük meg a két utolsó ellenfelünket, a Putnokot idegenben, a fővárosi lila-fehéreket viszont a Kömlein. A két előrehozott meccs az első két mérkőzésünk visszavágója lesz, így ismét két hazai találkozó követi egymást, az Újpest után a Cigánd érkezik, és Budapesten fejezzük be az őszt, ahol a REAC vendégei leszünk.