Ki erre, ki arra – igazolások

A mai napon kis hazánkban is lezárul az átigazolási szezon. Nálunk túl nagy mozgás nem volt, de azért lássuk a konkrétumokat.

Elhagyta klubunkat és a Borsod megyei Encs VSC csapatához igazolt Tarnai Dániel. Dani 2015 nyarán kezdte meg GYAK-pályafutását, ahol az utóbbi években már utánpótlás edzőként is dolgozott. Teljesítménye elismeréseként a Diósgyőri VTK ajánlott neki tavaly nyáron utánpótlás edző munkát, amit természetesen nem utasított vissza. Ez az elfoglaltság nagyban megnehezítette a hazajárását, amit mi sem bizonyít jobban, hogy vezetőedzőnk mindössze öt alkalommal tudott rá számítani az ősz során. Adta magát, hogy munkahelyéhez közelebbi csapathoz igazoljon, és a Miskolctól 40 km-re található Encs szívesen fogadta a technikás középpályást. Új csapatodban sok sikert kivánunk, visszavárunk Dani!

Tarnai hat és fél év után távozik

Szintén távozik csapatunktól és Gyöngyöshalászon folytatja pályafutását Vas Tibor Endre. A 19 éves játékos ősszel hétszer kapott csereként lehetőséget, ezért a több játéklehetőség reményében keresett és talált magának új klubot. Természetesen őt is visszavárjuk, és sikeres, sérülésmentes játékot kívánunk!

Ugyan nem távozott, – hiszen az igazolása még mindig hozzánk köti – de ahogy már ősszel sem igazán, úgy tavasszal sem számíthatunk Ladányi Tibor játékára. Nyáron nagy reményekkel érkezett, hat mérkőzésen három góllal segítette csapatunkat, de aztán csak az igéretei érkeztek Gyöngyösre, ő maga nem. Néhány hete egy NBIII-as csapattól volt iránta érdeklődés, de az az üzlet is kútba esett. Tibor felvette a “Petőfi a ködben” üzemmódot. Sajnáljuk…

Akkor nézzük az érkezőket!

513 felnőtt bajnoki mérkőzés, pályára lépés 23 bajnoki évadban a GYAK felnőtt csapatának mezében, bajnoki címek, számtalan “nagykeró”, még több szerelés, és jó sok bólintás… Három és fél év után hazatér a 43 éves Szilágyi Norbert, akinek tapasztalatára, fejjátékára, öltözői hangulatteremtésére nagyban számít Majzik Zoltán vezetőedző.

Szintén hazatért Lekli Soma, aki ugyancsak 2018-ban hagyta el a GYAK-ot, igaz, akkor ő még csak 14 éves volt… A most 18 éves csatár a Mezőkövesd második csapatából igazol haza, és center poszton jelenthet segítséget a csapatnak. Mindkettőjüknek jár az angol kifejezés: WELLCOME HOME!

Szilágyi Norbert
Lekli Soma

A két érkező játékoson kívül még további erősítést jelenthetnek a sérülésből visszatérők, és – ahogy azt Majzik Zoltán vezetőedző elmondta – továbbra is számít az utánpótlásból újonnan érkező fiatalokra. Többek már tavasszal is kaptak lehetőséget, és a felkészülés során is csatlakoztak néhányan a felnőtt kerethez, tehát házon belüli erősítések is várhatóak még.

Hajrá GYAK!

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük