Közvetítés – 12. forduló

Megyei bajnoki labdarúgó mérkőzés, 12. forduló.

Játékvezető: VARGA LÁSZLÓ, asszisztensek: KÁNTOR MÁTÉ, TERJÉK BALÁZS

5. perc: Élénken kezdték a csapatok a mérkőzést, nagy az iram, a kapuk még nem forogtak veszélyben, komoly mezőnyharc folyik a területekért. 

8. perc: az első helyzetecske nem a miénk, de az első két rúgást mi kaptuk. Remélhetőleg nem durvul el a játék.

10. perc: az első nagy helyzet sem a miénk. Egy beívelés után közelről jött a fejes, Csák jó helyen állt, de ez lehetőség volt.

15. perc: nem csökkent az iram, talán egy kicsit fölényben vannak a hazaiak, bár a mi labdakihozatalainknál teljesen visszaállnak, jelezve, hogy számítanak a támadójátkunkra.

18. perc: most már a mi nagy helyzetünk is megvolt! Ludányi kiugratás után Márkus lőhetett éles szögből, sajnos a kapus jól zárt.

22. perc: sajnos a párharcoknál kijön a hazaiak testi fölénye. Azonban Bódi szenzációs keresztlabdája után Márkus csippentett alá a labdának, ezt már nem tudta védeni a kapus! 0-1! Vezetünk!

26. perc: egy kissé felvettük a kesztyűt… Egymás után faltoltunk néhányat. Jött is a “bosszú”, Márkus kapott egy könyököst, sárga lapot ért.

(jelentés a nézőtérről: vágni lehet a cigifüstöt…)

29. perc: a jobb oldalon adtunk el egy labdát, végigvitték, a bal oldalunkon fejezték be  egy jó lövéssel. 1-1.

32. perc: Márkus megint a földön…

33. perc: megint…

37. perc: érdekesség, hogy kb. ötödjére kiáltanak kezezést a játékosok – itt is, ott is… – de még egyszer sem fújt ezért a játékvezető.

42. perc: Tóth adott remek ütempasszt Márkusnak, aki ballal a kapufa külső élét találta el. Ez ziccerszerű volt…

45. perc: vége az első félidőnek. Nagy iramú volt az első félidő, szép gólt lőttünk, de egy labdavesztéssel helyzetbe hoztuk a hazaiakat. 1-1.

II. félidő

50. perc: Ludányi Nándi érdekes körülmények között került a földre a 16-oson belül… Márkus pedig elérte a jubileumi 10. földrekerülését.

56. perc: kicsit idegesen játszunk a második félidőben… Most már Csák is megpróbálja felhívni a játékvezető figyelmét a Márkus elleni szabálytalanságok sokaságára, hasztalan.

59. perc: újabb labdavesztés, de szerencsére most kimaradt a hazaiak kontrája.

62. perc: megint egy labdavesztés, szépen kijátszották, sovány vigasz, hogy borzasztó lesgyanús helyzetből született a hazaiak vezető gólja. 2-1.

64. perc: Babarcsik érkezik Tóth Levente helyére.

66. perc: Ludányi megint csak eltűnt az ölelő kezek hatására büntető területen belül…

72. perc: veszélyes helyről végezhettünk el szabadrúgást, ami egy jó beívelést feltételezett. Márkus be is tekerte, senki nem ért hozzá, és a labda egy pattanás után a jobb ficakban kötött ki! 2-2!

75. perc: egy labdáért folytatott harban, Bódi véletlenül rálépett ellenfele térdére, aki fájdalmasan rogyott össze, le kell cserélni.

78. perc: Béla Sámuel is játékra jelentkezett, Baloghnak ért véget a mérkőzés.

83. perc: egyik csapat sem adta fel reményét, hogy bevigye a győztes találatot, még mindig lüktet a mérkőzés. Béla Sámuel pörgött egy kicsit túl, egy sárga lap higgasztja.

84. perc: Ludányi-Ludányi csere. Nándor helyett Gábor.

88. perc: megint Márkus kapott egyet, maga végzi el a szabadrúgást, hárítják.

90. perc: most a hazaiak végezhettek el a 16-os sarkáról szabadrúgást. ez mindig veszélyes. (3 perc hosszabbítás.) Elment a kapu előtt keresztben.

93. perc: helyzet itt, helyzet ott. Egy szöglettel mi zárhattuk le a meccset. Ennyi, vége: 2-2.

Kezdőcsapatunk:

Cserék: TÓTH B., BABARCSIK, BÉLA, KOTAUL, LUDÁNYI G., VAS.

Vezetőedző: MAJZIK ZOLTÁN. Asszisztensedző: NAGY-GYÖRGY GÁBOR. Masszőr: TÁBIT ADÉL. Technikai vezető: TÓTH ZSOLT.

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük