Közvetítés – 28. forduló

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, 28. forduló

Játékvezető: PÁDÁR SZABOLCS, Asszisztensek: MOTSIDLOVSZKY ATTILA, FORGÓ ZSOLT

Mai csapatunk:

5. perc: kissé felforgatott csapattal, de támadólag lépünk fel a betömörülő hazaiakkal szemben. Az elő percekben máris kialakítottunk két-három helyzetecskét. Sőt, egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után Oravecz iramodott meg, az üres területre befutó Lekli kapta tőle. Egy visszacsel, és a hosszú… 0-1!

10. perc: a korai vezetés jót tett a játékunknak, gyakorlatilag felborul a pálya. Meg is van a második! Forgó futott el a balszélen, középre tette, Lekli előtt még elment, de a hosszún érkezett Oravecz, aki visszarúgta a balsarokba! 0-2!

15. perc: Czinkóczi szabadított fel a félpályánál, Ludányi Gábor csúsztatta meg, Szabó előtt magasan pattant, de így lett jó. A kimozduló kapus felett átemelte. 0-3!

20. perc: az egriek eljutottak egy szögletig, és egy “lövésig”, Csák hajolt le a gurításért.

25. perc: sorjáznak a helyzeteink, de most hiányzik a pontosság.

30. perc: Szilágyi egy összerúgás után az achilleszéhez kapott, sajnos nem tudja tovább folytatni. Béla Sámuel érkezik helyette.

40. perc: Tóth Levente is “érzi” a lábát, úgyhogy őt is le kell cserélni, Balogh Martin érkezik.

45. perc: fél óra után kicsit belealudtunk a mérkőzésbe, illetve a cserék is egy kicsit megkavarhatták a fejeket, és egy nem támadó ellenféllel szemben nehéz is pörögni. Azért a második félidőre jó lenne egy-két gólt elővarázsolni.

II. félidő

50. perc: Leklit pihentetjük, Ludányi Nándor érkezik előre. És ha már bejött, be is talált! Szabó ívelt egy szabadrúgást középre, Forgó tette le rutinos csatárunk elé, aki nem hibázott. 0-4!

51. perc: Nagy-György kanyarította mesterien Oravecz elé a labdát, aki átvétel után kilőtte a hosszú sarkot. 0-5!

54. perc: Balogh ívelt be egy visszatett labdát, Oravecz robbant be a kapust megelőzve, és betalpalta. 0-6!

60. perc: Ludányi lábfejét egy kissé elvitte egy lövés. Nem kockáztatunk, Kotaul áll be helyette.

67. perc: most megint belassult a mérkőzés, türelmesen játszunk. Azért így is akadnak a kapu előtt szituációk, de most kimaradnak. Oravecz is befejezte mára, Babarcsik folytatja a helyén.

72. perc: Forgó indította kicsit hosszan Szabót, aki az alapvonal előtt még elérte, visszakanalazta, Ludányi érkezett, ahová kell, 0-7!

80. perc: most meg egy kicsit túlpörögjük magunkat, a védőink is fel-felkalandoznak… De nincs gond, fegyelmezetten visszazárunk.

83. perc: sajnos nem ússzuk meg kapott gól nélkül… Egy labdavesztés után a félpályáról emelte át Csákot az egyébként gyöngyösi Medveczki Máté. 1-7.

90. perc: csak a miénk lett az utolsó szó! Szabó újabb gólpassz, és Oravecz mellett Ludányi Nándor is mesterhármast ért el. 1-8!