Közvetítés – HM Kupa, 1. forduló

Kezdőcsapatunk:

Tóth B. – Oravecz, Czinkóczi, Szilágyi – Tóth L., Nagy-Gy. B., Márkus, Szentannai – Szabó T., Szabó V.,  – Lekli.

Cserék: Szent-Ivány, Vernyik, Ludányi G., Balogh, Dudás, Veres, Béla, Váradi.

5. perc:  már 20 másodperc elteltével vezethettünk volna, de az asszisztens lest jelzett Szabó Tamás léc alá zúduló lövésénél.  A 4. percben Márkus gólját annullálták, mivel előtte Lekli találkozott a  kapussal. A haradik lehetőség már hivatalos: Szabó Viktor gurított 5 méterről a kapuba Márkus kiugratása után. 0-1.

10. perc: Oravecz szaladt el a jobb szélen, Szabó  Tamás kapta vissza lövésre, aki egy védő “segítségével” (Tóth Levit megelőzve) a hálóba juttata a labdát.  0-2.

15. perc:   folyamatosan mi támadunk, bár egy lecsorgó labda után már a mi kapusunk is labdába ért… A hazai kapus viszont már két-három bravúrt bemutatott. Egyoldalú mérkőzés.

20. perc:  ez most már biztosan Tóth Levi gólja. Egy felpörgő labdára robbant rá, előbb ért oda, mint a kapus, így az üres kapuba tudott gurítani.  0-3.

27. perc:  Szilágyi gól, nem fejjel, lábbal, ráadásul szabadrúgásból. Lekli harcolta ki 18 méteren tipikusan ballábas szögben.  0-4.

35. perc: két kényszerű csere is sújtja a hazaiakat. Egy húzódás, és egy rossz lépés után kiforduló boka.

40. perc:  egy lesre is futotta most az Abasárnak… Amit az egyik néző szerint simán el lehetett volna engedni, hiszen “talán még egy méteres sem volt”…

45. perc:  lelkesek a haziak, és sportszerűek, de nagy a két csapat közötti különbség.  Hetet lehet cserélni összesen.  Vége a félidőnek.

II. félidő

50. perc: Váradi, Vernyik, Béla és Dudás érkezett Szilágyi, Szabó Viktor, Lekli és Szentannai helyére.  Lendületben maradtunk.

53.  perc:   Szabó Tamás is lejött, Balogh Martin érkezett. Egy térfélen folyik a játék, de most helyzeteink nem nagyon akadnak.

57. perc:  Dudás harcolt ki egy 11-est, ő maga is végezte el, bal alsó.   0-5.

60. perc: Tóth Levi és Oravecz kap pihenőt, Veres és Ludányi jött helyettük.

63. perc:  az imént beálló Veres összerúgott ellenfelével, egyelőre ápolni kell. Márkust engedték a védők, hogy bevezesse 22 méterig a labdát középen, ellőtte, rövid alsó. 0-6.

A 65. percben leszakadó ég  a közvetítést ugyan elmosta, de a mérkőzést nem. 

Ludányi Gabó egy kósza labdára lecsapott az alapvonalnál, a hazaiak megálltak, ő viszont középre passzolt, Dudás lőtte így a hetedik gólunkat. Kiharcoltunk még két szabadrúgást 18-20 méteren, mindkettőt Márkus váltotta gólra, ezekkel kialakítva a 0-9-es végeredményt.