Közvetítés – Osztályozó, 2. forduló

Területi osztályozó az NBIII-ba kerülésért, 2. forduló

Gyöngyösi AK – Pápai Perutz FC 

Az összeállítás:

5. perc: kavargó szél, párás meleg, és rögtön egy óriási vendégkapus védés! Márkus tekerte Szabó Viktor fejére a labdát, szöglet. A kontrából veszélyes lövés a mi kapunk előtt… A múlt hetihez hasonlóan intenzíven kezdődik a meccs.

10. perc: többet birtokolja a labdát a Pápa, de kapura nem veszélyesek egyelőre. Sajnos az első helyzettől eltekintve mi sem.

15. perc: az utóbbi percekben a saját térfelünkre szorultunk, de most jól törtünk ki, egy beadás, majd egy les.

20. perc: Szabó Viktor lendületes megindulása után megvan az első sárga vendégoldalon, nekünk pedig az első 25 méteres szabadrúgásunk. Sajnos fölé.

25. perc: kiegyenlítettebb lett a mezőnyjáték, viszont veszélyes szöglete is volt a Pápának.

50. perc: a félidő közepén túlterhelés miatt megállt az oldal… Újra megpróbáljuk… A 39. percben Márkus  rajzolt egy gyönyörű labdát az előretörő  Oravecznek, aki átvétel után bombázott a hosszú felső sarokba. A második félidőt mi kezdtük, és mintha magabiztosabbak lennénk. Szentannai lőtt, a kapus megint a helyén… Szöglet. Szilágyi érkezett, de kivédekezték.

55. perc: Szabó Tomi egy kicsit nagyo rössel csúszott be, egyből sárga.

60. perc: jók vagyunk, ki kell mondani. A vendégkapus tartja életben ezt a csatát, szöglet után a gólvonalról, majd most Lekli lövését védte bravúrral. Újabb szöglet. És egy újabb. Czinkóczi fejelt, újabb kapusbravúr, Szilágyi érkezett. GÓL!!!!!!!!! 2-0!

65. perc: fellélegezhetnek a hazai védők, a sokat küzdő Lekli lejön, Tóth Levente folytatja. Apropó fellélegzés: Márkus lépett fel centerbe… Közben Forgó muatott be egy tanítani való szerelést a 16-oson belül.

70. perc: keményednek a vendégek. Nem durvák, de azért néha koppan…

75. perc: újabb cserét hajtunk végre. Szentannai jön le, Babarcsik érkezik a bal szélre. Nem lassulunk ezzel a cserével.

78. perc: kölcsönkenyér visszajár! Czinkóczi tért ölelő  ívelése után Oravecz vette le a szélen, betekerte középre, ahol a felhők között Márkus feje villant!  3-0!!!

81. perc: most tartunk ott, hogy jöhetnek a cserék… Oravecz, Szabó Tomi és Viktor jönnek le. Ludányi, Mihályi és Dudás kapnak lehetőséget.

85. perc: szimpatikus módon a Pápa egyáltalán nem adja fel, jönnek becsületesen.

90. perc: le is jújták!!! GYŐZELEM!