Újabb próbázók

Túl egy újabb edzőmérkőzésen, ahol az eredmény nem néz ki túl jól, hiszen 3-0-ra kikaptunk,  ezzel együtt nincs miért keseregni, mert nem játszottunk rosszul, és mindhárom gólt hasonló szituációból kaptuk, tehát látjuk, miben kell fejlődnünk.

Csapatunkban volt ma nyaralásból visszatérő, pár hete már nálunk próbálkozó, és vadiúj próbajátékos is: nem az összeszokottság jellemzett minket. Ezen kívül hiányzó is akadt, tehát még nem állunk készen, amivel most még nincs gond, két és fél hét van hátra a bajnoki rajtig.

Volt olyan próbázó, aki az elmúlt hetekben nem győzte meg a szakvezetést, így elköszöntünk tőle. Volt új próbázó is, akit még meg szeretne nézni a Majzik – Nagy-György páros, és volt olyan is, akivel tárgyalunk az esetleges közös folytatásról… Amint hivatalos lesz, jelentkezünk!

FONTOS! A szombati, Budapestre tervezett edzőmérkőzésünk a Szabadkikötő csapata ellen ELMARAD! Így a következő edzőmérkőzésre – a tervek szerint… – július 23-án vasárnap kerül sor a BEH-Szent István SE csapata ellen, ami egyben a bajnoki főpróba is lesz, hiszen rá egy hétre rá már az 1. fordulóban játszunk!

Hajrá GYAK!