14. forduló – Közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 14. forduló

Gyöngyösi AK – Putnok FC

Játékvezető: VALU TIBOR, Asszisztensek: BENKŐ RÓBERT, SZTÁNYI TIBOR

A csapatunk:

5. perc: az elmúlt napok esőzése nem kímélte az egyébként kiváló Putnoki pályát sem, már a bemelegtés alatt is sokat romlott a talaj. Természetesen csúszik, itt-ott egy-egy pocsolya is kialakult, a mérkőzés előrehaladtával pedig bizonyára sáros területek aránya fölénybe fog kerülni a füves részekkel szemben… A hazai kék-fehér csapat narancs színű mezben, mi pedig tiszta zöldben lépünk pályára. Az első percben a mi kapunk előtt egy elcsúszás miatt alakult ki lövő helyzet, de a lövő játékos is megbillent. Szögletet végezhettünk el, Lakatos fejese is veszélytelen volt. 

10. perc: sokat csúszkálnak a játékosok, és a passzokat is nagyon nehéz kiszámolni, mert vagy megcsúszik a labda, vagy megáll… Meg van a vezetés!!!  Egy labdaejtés után Szabó kiugratta Gondát, aki a labdaátvétellel ziccerbe került, bevágta. 0-1!

15. perc: egy leshejzetig jutottak a vendégek. Természetesen nnyom a listavezető, nem számítottak rá, hogy hátrányba kerülnek az elején.

20. perc: ahogy arra számítani lehetett, egyre nehezebb a talaj, egyre nagyobbak és mélyebbek a sáros részek.

21. perc: büntetőkhöz jutottak a hazaiak, egy jó csel, és egy elkésett belépő nyomán. A büntetőt védte Tóth, de a rúgó játékos elé pattant, aki másodjára nem hibázott. 1-1.

25. perc: nem estünk össze, támadásba lendülünk, egy Szabó lövést blokkoltak, majd szöglet.

30.  perc: magára találta a Putnok, kezdenek fölénybe kerülni. Tóth veszélyes lövést védett, majd egy kisebb húzódást hordott ki lábon. Uram vágott ki egy veszélyes beadást.

35. perc: két szöglet jött be egymás után, de jól zárunk. Most 20 méterről végezhettünk el jó szögből szabadrúgást, sajnos fölé.

40. perc: borzasztó erőfeszítésébe telik mindkét csapatnak egyáltalán talpon maradni, játszani meg aztán végképp… Egy kontrát elkapkodtunk, szöglettel jön az ellenfél. A gólkirály jelölt csúsztat, gól. 2-1.

45. perc: nem játszottunk alárandelt szerepet, de veszélyesebb volt a Putnok.

50. perc: folytatódik a ‘maradj talpon’ játék, ahol egyre kevesebb az esélye a játékosoknak… Közben az eső újra rákezdett, de jó alaposan… Egyébként mi is: szöglet, majd szabadrúgás a hazai kapu előtt, de nem sok sikerrel.

55. perc: a sorminta folytatódik… Mi irányítunk, majd egy kósza támadásból újra gólt kapunk. 3-1.

 60. perc: a harmadik bekapott gól már megfogott minket. Uram kapott sárgát egy elkésett belépő után.

70. perc: a hazaiak is cseréltek már négyet, és érződik rajtuk, hogy nekik már megvan ez a mérkőzés…

75. perc: veszélyes helyen kaptak véleményes szabadrúgási lehetőséget a hazaiak, elpuskázták. Belassult a mérkőzés, a lényegi kérdés eldőlt, megsérülni senki nem akar. Mindössze egy szabálytalan gólt szerzett a Putnok.

80. perc: sajnos bent van a negyedik is. Elcsúszott a talpak alatt a labda, ziccer. 4-1. 

85. perc: megyünk előre becsülettel. 

90. perc: hosszabbítás nélkül vége.