18. forduló – Közvetítés

NBIII. Észak-Keleti csoport – 18. forduló

Eger SE – Gyöngyösi AK

Játékvezető: UJHELYI TAMÁS, Asszisztensek: BALLA LEVENTE, TÓTH ÁDÁM

A csapatunk:

5. perc: tökéletes futballidőben mi kezdjük a játékot. Debütáns a csapatban: a 17 éves Csörgő Hunornak kell megoldania a baloldali védekezésünket. Nem esett nekünk az Eger, inkáb türelmes játékra rendezkedtek be.

10. perc: a hazaiak birtokolják többet a labdát, egy szöglet, gyenge lövés, egy oldalról belőtt labda, mind veszélytelen volt eddig.

15. perc: nem nyomja a hátunkat a háló, de kevés labdát tudunk megtartani. Nekünk is volt most egy veszélyes beívelésünk, és szöglethez is jutottunk most.

20. perc: újabb szöglet hazai oldalon, majd még egy, hárítottuk. Most mi jövünk a sarokból.

25. perc: nincs nagy iram, forgatják a játékot az egriek, türelmesek, keresik a rést. Egy Trombola lövéssél veszélyeztettünk, majd a kapus és a védő egymásnak futott, a szabad labdát Babarcsik rúgta a kapuba. 0-1.

30. perc: óriási lest engedett el a mi térfelünkön a partjelző, még a hazaiak is csask nevettek, szerencsére nem lett belőle baj… 

35. perc: most már azért próbálják felpörgetni a játékot az egriek, illetve beszedtek egy sárgát, és a vezetőedzőt is figyelmeztette a játékvezető.

40. perc: a vezetőedző utasítására a hazai csapat befejezi a labdajáratást, passzolgatást, és ívelgetni fognak. Közben Babarcsik iramodott meg, felvágták a 16-oson belül, büntető! Szabó állt oda, kimaradt.

45. perc: nem egyértelmű, hogy ki, de sárgát kaptunk. Vagy Nagy-György, vagy Szabó. Egri szöglet, két perc hosszabbítás.

50. perc: az első félidő utolsó másodperceiben Forgó is sárgát kapott. Türelmes játékkal, és ívelgetéssel kezdte a második félidőt az Eger.

55. perc: most már kicsit idegesebb a hazai kispad, a pályán lévők is többet beszélnek, de még nem kapkodnak. Mi kontrára rendezkedtünk be.

60. perc:  nem túl magas a színvonal. Mi beálltunk védekezni, gyors indításokra hagyatkozunk, az Eger pedig két passz után beível.

65. perc: jó kontrát vezettünk, lövéssel fejeztük be, bár végül is les lett.

70. perc: szerencsére eddig a döntő helyzetekben rendre gyenge megoldást választottak az egriek. Cseréltek: egy magas csatár helyett behoztak egy még magasabbat…

75. perc: egyre több területünk akad, de azért óvatos duhajok vagyunk.  Az Eger játéka meddő.

80. perc: cserélünk. A 17 éves Nádudvari Marcell érkezik Trombola heyett. Egy újabb debütáló fiatal játékos! Az utóbbi percekben beszorultunk, egy kapufáig jutott a hazai csapat.

82. perc: óriási bravúr Uj Milántól, de az ismétlést már nem védhette. 1-1.

85. perc: Czinkóczi veszélyes fejese borzolta a hazai kedélyeket. Újabb csere: Gonda helyett Sándor Bence érkezett a középpályára.

90. perc: most már persze indokolt az ívelgetés, de ezt már ismerjük, és jól védekezzük le. Szentannai is lejön, még egy  debütáns, még egy 17 éves: Palhuber Csongor a pályán. 3 perc hosszabbítás.