Hasznos mérkőzés

A Csank János irányította Vác FC csapatával játszottunk felkészülési mérkőzést, amelyet két gólt kapva veszítettünk el.

Nagyon fázhattak a játékosok, mert igencsak csipkedték magukat: óriási iram volt az első félidőben. A vendégek talán többet birtokolták a labdát, és a játékrész egyetlen igazi helyzete is előttük adódott, – amit egyébként Tóth Bálint hárított… – de a játék képén nem igazán látszott az osztálykülönbség.

Aztán a második félidő első percében, amikor a cserék után talán még mindenki a helyét kereste a mi oldalunkon, egy pillanatnyi elmélázás elég volt a váciak vezető góljához. Szépen végigvitték a támadásukat, ziccerig játszottak, és ott nem hibáztak.

Továbbra is lüktető maradt a mérkőzés, szép lassan azért fölénk nőtt az NBIII-as csapat, de korántsem volt ez azért macska-egér párharc.

Az utolsó percben aztán egy újabb hiba, és büntettek a vendégek, kihasználták második igazi helyzetüket is.

Amit nagyjából sejteni lehetett, a magasabb osztályú ellenfelünk valamivel jobb volt nálunk, de abszolút felvettük velük a versenyt, és örök igazság: a jobbtól lehet tanulni.

Ahogy azt Majzik Zoltán is elmondta: kaptunk két buta gólt, de végig jó iramban játszottunk, nehézzé tettük ellenfelünknek a mérkőzést, az ilyen meccseken lehet fejlődni, egyszóval nagyon hasznos mérkőzés volt ez számunkra.

Az edzőmérkőzések sora ezzel nem ért véget, sőt! Szombaton ismét két mérkőzés vár ránk. Délelőtt a Jász-Nagykun-Szolnok megyéből érkező Jászfényszaru VSE csapatát fogadjuk, akik szintén a megyei I. osztályban vitézkednek. Délután Téli Kupa mérkőzés vár ránk, ahol azért jó eséllyel az U17-U19-es capataink játékosai kapják a főszerepeket. Ők az “megyekettes” Atkár SE ellen bizonyíthatnak. Jövő hét szerdán ismét NBIII-as ellenfél következik, ezúttal idegenben: Salgótarjánban a Stécé lesz a vendéglátónk.

Hajrá GYAK!

Start a Conversation

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük