Közvetítés – 25. forduló

Megyei I. osztályú bajnoki labdarúgó mérkőzés, 25. forduló

Játékvezető: NÉMETH SZABOLCS, Asszisztensek: NAGY FERENC, MÁTÉ ATTILA BENDEGÚZ

Mai csapatunk:

5. perc: ahogy arra számítani lehetett, a Füzesabony felhúzta a falat, mi pedig letanyázunk az ő térfelükön. Az első percben már meg is volt az első lövésünk, egy percre rá az első beindításunk, egyszóval, jeleztük, hogy mik a szándékaink.

9. perc: megvan a vezetés! A szögletünket még kivágták, de Szabó Viktor azonnal visszatekerte, Márkus pedig gyönyörűen robbant be középre megelőzve a kapust is. Gyönyörű fejes, 1-0!

16. perc: a gól óta megnyugodtunk, talán kicsit jobban is a kelleténél. Ugyanúgy nálunk van a labda, de helyzetünk most nem nagyon akad.

20. perc: na, egy lesgólig most eljutottunk. Lekli harcolt meg a labdáért, Szabó talán valóban lesen érkezett.

23. perc: Wow! Márkus duplázott! Két bicikli csellel megverte emberét, majd 20 méterről, középről kilőtte a jobb alsó sarkot. 2-0!

30. perc: Balogh Martin sérült meg, le is kellett jönnie, Nagy-György Bálint érkezik a középpályára.

36. perc: Oravecz hasított el a jobb szélen sokadjára, de úgy tűnik bele is sérült ebbe a sok megugrásba. Újabb kényszerű csere. Szentannai Martin érkezett.

42. perc: szép akció végén megint Márkus lőhetett, súrolta a kapufát.

45. perc: Bódi lövése szállt fölé, ezzel zárult az első félidő.

II félidő

50. perc: hasonló felfogásban jöttek ki a csapatok, bár a vendégek bátrabban jöttek ki.

52. perc: rá is fizettek erre… Szentannai szaladt el a jobb oldalon, Márkus érkezett a jobbösszekötő helyén, egy csel, át a hosszúra, Szabó Viktor két méterről az üres kapuba fejelhetett. 3-0!

59. perc: percekig állt most a játék egy vendég sérülés miatt. 22 méteres szabadrúgáshoz jutottunk, de sajnos gyengére sikerült.

65. perc: megint Szentannai iramodott meg a vonal mellett, gyöngyörűen centerezett, ahol Szabó Viktor érkezett, és megint üres kapus gólt szerezhetett! 4-0!

66. perc: gólja után le is ment Szabó és vele együtt Bódi is. Dudás Csanád érkezett előre, Béla Sámuel pedig a védelembe.

69. perc: Lekli is megkapja jól megérdemelt pihenőjét, Ludányi Nándor lép a helyére.

73. perc: megvolt Tóth Bálint első “védése” is. Márkus jelezte is, hogy ez így nem lesz jó, a 16-os sarkáról élesen ellőtte a hosszú sarkot, neki a harmadik, a csapatnak az ötödik. 5-0!

77. perc: megint csak WOW! Szentannai Martin szerzett szépségdíjas gólt! Egy lecsorgó labdát ívelt át a kapus felett a léc alá 18 méterről! 6-0!

85. perc: Éles Viktor a hat kapott gól mellett azért jónéhány védést is bemutat…

90. perc: maradt a 6, vége.