Nehéz mit írni

Az MLSZ Adatbank adatlapja  itt olvasható.

Volt olyan, hogy a 10. percben kiállították a kapusunkat, mert rosszul jött ki. Bosszankodtunk, de beleálltunk a mérkőzésbe, utolsó lehelletünkig küzdöttünk.

Olyan is volt, hogy már a 2. percben kiállították a kapusunkat, mert rosszul jött ki. Bosszankodtunk, mert azon a mérkőzésen 10 emberrel is majdnem pontot szereztünk.

Most a 2. percben jutott a kiállítás sorsára Forgó Kornél, de ez most egészen más volt… Egyrészt már a szabálytalanság ténye is kérdéses volt első látásra, ráadásul pár éve behozták azt a szabályt, hogy nincs dupla büntetés, tehát ha büntető, akkor nincs piros lap. Kivéve persze, ha feltünően durva szabálytalanság történik. Erről itt meszemenően nem volt szó!!!

Ez így felfoghatatlan és feldolgozhatatlan volt. Ott, a mérkőzésen lehet úgy látni, hogy 11-es volt, úgy is, hogy nem. De piros lap megmagyarázhatatlan. Önmagában egy kiállítás-büntető még nem indokolja, hogy 6 gólt kapjunk, de a védelem vezérét állították ki gyakorlatilag a semmiért.

A szépségtapaszt Uram Dénes gólja jelentette, aki a saját 16-osának csücskénél fülelt le egy rossz passzt. Ahogy tőle már többször láttuk: mint egy bivaly, lehajtotta a fejét, és megindult előre. Átlépett a felezővonalon a labdával az oldalvonal mellett, felnézett, és azt látta, hogy középen nem követik a társak, viszont a kapus mégis kint helyezkedik. Nagyjából 40 métert szállt a ballábas lövés nyomán a labda, és a hálóban kötött ki. Szépségdíjas találat!

Nehéz erről a mérkőzésről bármit is írni…

Hajrá GYAK!

Nyilatkozatok: