Összetartás

A klub elnöke, Kozma Zsolt, és a következő szezonban a felnőtt csapatot irányító Papp Tamás és Nagy-György Gábor hívta össze a játékoskeretet egy találkozóra, ahol a 2024/25-ös idény alapjait fektették le.

Nagy-György Gábor tájékoztatta a játékosokat a várható játékrendszerről, taktikáról, ami nagyban megegyezik az évekkel ezelőtt lefektetett szisztémával. Ez a játékosok nagy részének nem volt újdonság, hiszen szinte mindenki találkozott már ezzel a különböző utánpótlás csapatainkban. Ezután elhangzottak azok az alapszabályok, amelyek kötelező érvényűek: amatőr csapat, de profikhoz illő vieselkedési normák az elvártak. Nem kell persze nagy dolgokra gondolni: a késés nem elfogadható, a folyamatos kommunikáció elvárt…stb.

Papp Tamás is bemutatkozott a játékosoknak, bár akad a keretben olyan is, akivel már dolgozott együtt, illetve ellenfélként szinte mindenkivel találkozott már. Ő az egymás iránti tiszteletet emelte ki, illetve ő is felhívta a figyelmet arra, hogy mindent meg lehet beszélni…

Elnök úr elmondta, hogy az előző szezonban senkinek nem maradt adósa a klub, ami persze köztudott volt, hiszen az összetartáson új igazolások még nem voltak, a tavalyi kereten kívül csak az U19-es csapatból “felhozott” fiatalok voltak jelen. Kozma Zsolt azzal a kéréssel fordult a jelenlevőkhöz, hogy aki nálunk kezdi meg a felkészülést, vagyis megjelenik a július 9-i első edzésen, az már tekintse ezt elköteleződésnek, vagyis ezután már lehetőleg ne menjen senki próbajátékra máshová. “Nem szeretném azt, hogy valaki itt van egy hetet, aztán máshol edz, majd megint máshol, aztán pár hét elteltével ismét itt köt ki, vagy az utolsó héten eligazol…”

Az esetleges érkezőkről illetve távozókról – ahogy az már az elmúlt években megszokottá vált – a honlapunkon tájokoztatást adunk, amint KONKRÉTUMRÓL tudunk beszámolni.

A felkészülés tehát július 9-én kezdődik, az első felkészülési mérkőzésre pedig már július 16-án, kedden sor kerül, méghozzá az NBIII-as Eger SE csapata ellen.

Az első tétmeccsre sem kell sokáig várni, hiszen augusztus 3-án Magyar Kupa mérkőzésre kerül sor. Amint ismert lesz az ellenfél, illetve a helyszín: közzé tesszük.

Hajrá GYAK!