Száguldanak az ÖREGFIÚK

Múlt hét pénteken megkezdte a bajnokságot a GYAK öregfiúk csapata, és hétfőn már a második mérkőzését is lejátszotta! Az urak szüreti hangulatukban csak a győzelemre koncentráltak, és mindkét meccs három pontja bekerült a puttonyba!

Igen neves játékvezetői hármas várta szeniorjainkat Kompolton, – Orosz Fruzsina, Rozsnaki Gábor, Varga László – úgyhogy ők  igen közelről láthatták, amint az első félidő  utolsó negyedében 5 perc alatt eldöntöttük a mérkőzést.

A 31. és 36. percben Tűzkő József és Makói Ádám találatával vadiúj csapatunk meg is szerezte az első három pontját. A győztes csapat:

Szüret Kompolton

Pihenésre ott volt az egész hétvége, de hétfőn újra csatasorba álltak az “öregek”, és ismét idegenbeli portya várt rájuk. Ők azonban nem ijedősek, elmentek a határig: Somoskőújfaluban mérkőztek meg a Salgótarjáni VSE csapatával.

Ott egy kicsit nehezebben indult a mérkőzés, hiszen a játékvezető a félidő közepén büntetőt ítélt ellenünk, amit a hazai csapat gólra is váltott. A labdarúgás istenei azonban ikszre játszanak, így a szünet előtti sípszó előtt egy újabb 11-es következett, az viszont már a mi javunkra. Makói Ádám állt oda, és ha már odaállt, be is lőtte.

Csapatunk ‘Benjáminja’ fáradhatatlannak tűnt, és a mérkőzés hajrájában duplázni tudott, így ismét miénk lett a három pont!

A nógrádi győztesek

Természetesen a bajnokság folytatódik tovább, és végre itthon is megcsodálhatjuk a maestrók játékát: október 6-án 17 órától a Heves csapatát fogadjuk!

Várunk mindenkit szeretettel!

Hajrá GYAK!